Ingredients:
- 500 g de faves tendres
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 patata
- 1 litre de brou de verdures
- 8 talls de botifarra negra
- 2 talls de cansalada viada
- 2 branquetes de menta
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre negre mòlt
- Sal
Elaboració.
- En un cassó posem a escalfar el brou de verdures.
- Netegem i tallem a juliana la ceba i el porro, pelem i escaixem la patata.
- Escalfem l'oli en un cassola i sofregim la ceba i el porro, quant comenci a agafar color afegim la patata. Ho mesclem tot i deixem sofregir durant 2 minuts més.
- Quan tinguem el sofregit fet incorporem les faves i les cobrim amb el brou calent. Afegim una branqueta de menta ben picada. Deixem bullir tot a foc lent durant 30 minuts.
- Salpebrem les faves, triturem bé amb la batedora elèctrica i passem la crema per un colador.
- Tallem la cansalada a daus petits i passem per la paella, repetim l'operació amb els trossos de botifarra negra.
- Servim la crema decorada amb una branqueta de menta, la cansalada i la botifarra negra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada