dissabte, 18 de maig de 2013

Kiwis amb salsa de gerds

Aquesta recepta la he trobat en el bloc "Cocinar para los amigos" de Josemari. Bloc que m'agrada molt, perquè fa unes receptes senzilles, fàcils de fer-les i molt bones de menjar-les.

Ingredients:

  • 4 kiwis
  • 170 g  de gerds
  • 100 g de sucre
  • 100 ml d'aigua
  •  60 g de nata liquida
  • Vi de Porto
  • Llimona


Elaboració:

  1. Amb l'ajuda d'una batedora triturem els gerds.
  2. En un cassó fem un almívar, amb el sucre i l'aigua, deixem bullir a foc mig 10 minuts i ja estarà llest.
  3. Afegim els gerds triturats, un raig de llimona i de vi de Porto, finalment la nata liquida. Quan tinguem la salsa ben mesclada la passem per un colador, per treure-li les llavors i la deixem refredar.
  4. Pelem  els kiwis, tallem a rodanxes i muntem el plat.
  5. Primer la salsa i per sobre les rodanxes de kiwis esglaonades, adornem amb gerds tallats per la meitat.

3 comentaris:

  1. M'agraden molt els ingredients que porta aquesta recepta. Però m'agrada, sobretot, estèticament com queden combinats! Gràcies per compartir-la!! petons

    ResponElimina
  2. Gràcies Marina i felicitar-te pel teu bloc Tapatdetapes!!! Molt bo!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Quina colors més macos que queden!!! PEtons

    ResponElimina