dissabte, 11 de maig de 2013

Patates palla


El secret per fer unes bones patates fregides és fer-les en dues coccions, una primera amb l’oli calent i la segona amb l’oli molt calent. D’aquesta manera quedaran més daurades i cruixents. Desprès de la primera cocció , les patates poden esperar la estona que calgui fins la segona cocció, que la farem pocs moments abans de servir-les. Les patates palla són un complement per els plats tant de carn, peix, pollastre a l’as…

 
Ingredients:


  • Patates per fregir
  • Sal
  • Oli d'oliva

 

Elaboració:
 
  1. Rentem bé les patates i les pelem. Amb l’ajuda d’una mandolina les tallem a rodanxes al llarg.
  2. Tallem  a  juliana molt primes cada una de les rodanxes i les posem amb aigua perquè tregui’m el midó, fins el moment que les anem a fregir.
  3.  Escorrim les patates i les posem a secar amb un pany de cuina o amb paper de cuina.
  4.  A continuació submergim en una fregidora amb abundant oli calent. Les fregim fins que comencin a agafar color, i les retirem.
  5. En el moment se servir-les  les fregim de nou amb l’oli més calent que la vegada anterior, agafaran un color ben daurat.
  6. Les treure’m i les posarem a escorre amb paper de cuina i salarem al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada