dissabte, 25 de maig del 2013

Tomàquets cirera farcits


Els tomàquets els podem farcir-los al nostre gust, només ens faltarà una mica d'imaginació.  En el meu cas he aprofitat ho que tenia més a mà, anxoves, olives farcides, crema de cranc i crema de formatge.
 
 
Ingredients:
 
 
  • 20 tomàquets cirera
  • 5 anxoves
  • 5 olives petites farcides d'anxoves
  • crema de cranc
  • crema de formatge
     

Elaboració:

  1. Tallem la part de la tija dels tomàquets i reservem per tapar-los, fem un petit tall a la base del tomàquet, perquè no caiguin. Amb l'ajuda d'una cullereta petita els traiem la grana i tindrem espai per poder farcir-los.
  2. Farcim els tomàquets en grups de cinc, amb les anxoves enrotllades, amb l'olives petites farcides, amb la crema de cranc i amb la crema de formatge.
  3. Quan ja els tenim farcits els tapem amb la tija que hem reservat i els punxem amb  escuradents.

2 comentaris:

  1. T'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Indorporo el vostre bloc a la meva llista de blocs que segueixo. Una abracada

      Elimina