dilluns, 27 de maig de 2013

Espaguetis a les dues salses

Un plat de la cuina italiana molt senzill, fàcil i ràpid de fer-lo. Agrada a casi tothom, en especial als nens. Aquesta recepta d’espaguetis és la que fem últimament a casa.

 Ingredients:
 
  • 300 g espaguetis
  • 500 g de tomàquet triturat
  • 1 cullerada de salsa pesto
  • 2 grans d’all
  • Formatge Parmesà ratllat
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
 

Elaboració:

  1. Agafem una olla amb abundant aigua i la posem al foc amb mitja cullerada de sal i un rajoli d'oli.
  2. Mentrestant en una paella amb oli, posem  els alls, quan estiguin daurats posem el tomàquet triturat.
  3. Hi afegim una mica de sal i sucre i la deixem a foc mig. Quan ja la veiem més espessa és el moment d'afegir-li la cullerada de salsa pesto. Remenar unes voltes i ja es pot apagar el foc.
  4. Quan l'aigua de l'olla ja bull s'hi posa la pasta i es deixa el temps que indiqui el fabricant. Quan estigui cuita la pasta la retirem del foc i deixem reposar 5 minuts. Passats els 5 minuts l’escorrem ben escorreguda i l’afegim un bon raig d’oli, d’aquesta manera quedarà més solta.
  5. Ratllem el formatge Parmesà.
  6. Emplatem  i presentem  a taula, els espaguetis amb la salsa de tomàquet i pesto per sobre i el formatge ratllat en un altre plat.

1 comentari:

  1. Quina gràcia que hagis enllaçat amb el meu bloc! Moltes gràcies. T'ha quedat un plat fabulós, m'encanta la pasta!!! petons

    ResponElimina