Recepta que he vist en el programa de cuines de tv3. M’ha agradat molt per què no té cap complicació i tothom pot fer-la per la seva senzillesa.
Ingredients:
· 800 g de gamba petita
· Sal rosada
· Pebre blanc
· 2 alvocats madurs
· 4 tomàquets madurs
· Sal
· Oli d'oliva
· Fulles d'enciam per acompanyar
Elaboració:
- Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu els tomàquets durant un minutet, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, traieu-ne les llavors, piqueu-los, poseu-los en un bol amb una mica d'oli, sal i pebre blanc i deixeu-ho macerar durant 15 minuts.
- Mentrestant, peleu les cues de gambes, piqueu-les, poseu-les en un bol, afegiu-hi la sal rosada, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar uns minuts.
- A continuació, peleu els alvocats i talleu-los a dauets.
- I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el tomàquet, l'alvocat i les gambes, aixafeu-ho una mica, desemmotlleu-ho, poseu-hi una mica d'enciam al costat i amaniu-ho tot amb oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada