Recepta que vàrem fer el diumenge passat i de la qual no coneix-ho la seva paternitat. Degut a que ja la tenia impresa d'altre vegada. Però ho que si puc assegurar és que la salsa és per llepar-s'hi els dits.
Ingredients:
- 1 Kg. de cloïsses
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 cullerada de farina
- 1 got de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- Julivert
- Pebre dolça
- Pebre blanca
- Oli
- Sal
Elaboració:
- Netejar molt bé les cloïsses.
- Posar en una olla la ceba ben picada i deixar durar, amb cura que no es cremi. Afegir els grans d'all i el julivert picats i deixar que es facin a foc lent. Quan gairebé estiguin, afegir el pebre dolça i el llorer i deixar que s'acabin de fer.
- A continuació, afegir el vi blanc i la farina. Remoure bé perquè la farina no formi grumolls i la salsa vagi espessint.
- Afegir les cloïsses. Condimentar amb sal i una mica de pebre blanc i deixar bullir uns minuts, remenant perquè es vagin obrint.
- Afegir una mica d'aigua en cas necessari perquè al final la salsa tingui cos, però quedi lleugera i no massa espessa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada