dimarts, 30 d’abril del 2013

Coca de pasta de full amb cebetes tendres i brie


Recepta  del llibre “Cuinar en 10 minuts amb FerranAdrià”. Podeu fer-la com un primer plat o tallada a trossets com un entrant.


 Ingredients:
(Per 2 persones)


  • 100 gr de pasta de full
  • 4 cebetes tendres
  • 4 llonges de formatge brie
  • 2 cullerades de pasta d’olives negres
  • ½ got d’oli d’oliva verge
 
Elaboració:

  1. Encenem el forn perquè estigui ben calent i posaren aigua al foc per bullir les cebetes tendres.
  2. Tallarem la pasta de full en rectangles de 5x10 cm i 0,5 cm de grossor.
  3. Bullirem 3 minuts les cebetes tendres, pelarem i tallarem per la meitat.
  4. Posarem a sobre de la pasta de full les cebetes tendres i fornejarem 4 minuts a 180 graus de temperatura.
  5. Mentrestant tinguem la coca de full al forn, mesclarem la pasta d’olives negres amb l’oli d’oliva verge.
  6. Treure’m la coca de full del forn i posarem per sobre les lamines de  brie. Tornarem a forcejar 4 minuts fins que el formatge quedi fons. Finalitzarem amb una mica d’oli d’olives negres per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada