Ampolla ratafia del 2009 i garrafa ratafia 2010 |
Herbes
- Maria Lluïsa
- Poliol
- Comí
- Menta
- Romaní
- Anís estrellat
- Canyella
- Fulles de nous
- Farigola
- Camamilla
- Tarongina
- Sàlvia
- Til·la
- Nou moscada
- Nous verds
1 1/2 Kg. de sucre
Elaboració:
- Posar les herbes (sense picar) en una garrafa de 2 litres amb anís sec. Tapar la garrafa i posar-la 30 dies en el sol i serena, anant-ho remenant i sacsejant cada 2-3 dies.
- Al cap d'aquests 30 dies, treure les herbes de la garrafa i colar l'anís. Posar l'anís colat en un altra garrafa i posar-hi 1 1/2 Kg. de sucre, i deixar-ho 15 dies més en sol i serena. Cada 2-3 dies sacsejar i remenar la garrafa perquè el sucre es fongui.
- Un cop passats aquests 15 dies, tornar a colar l'anís en un filtre ben fi. Un cop fet, ja està llest per repartir-lo en ampolles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada