dijous, 23 de setembre del 2010

Truita de patates


Ingredients:
  • 2 Alls
  • 3 o 4 patates
  • 4 ous
  • 1 ceba tendra petita
  •  sal al gust
  •  oli
Elaboració:
  1. Posem els dos alls sense pelar en una paella amb oli.
  2. Pelem i tallem les patates a làmines molt fines i posem d'una en una dintre de la paella i així evitar que es refredi l'oli. Quan es començen a esmicolar afegim la ceba tallada a juliana i salem. Ho mantenim al foc fins que les patates comencin a rossejar.
  3. En un recipient batim els ous.
  4. Retirem els alls i  posem les patates escorregudes dintre del recipient dels ous, rectifiquem de sal i amb una forquilla mirem que quedi tot ben barrejat sense importar que les patates quedin trencades.
  5. Ho posem tot en una paella amb una mica d'oli i a foc mig, tombant-la amb un plat quan veieu que esta una mica feta. Es tomba vàries vegades per evitar que es cremin i es retira del foc quan veieu que estigui feta i al vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada