Ingredients:
- 2 Alls
- 3 o 4 patates
- 4 ous
- 1 ceba tendra petita
- sal al gust
- oli
- Posem els dos alls sense pelar en una paella amb oli.
- Pelem i tallem les patates a làmines molt fines i posem d'una en una dintre de la paella i així evitar que es refredi l'oli. Quan es començen a esmicolar afegim la ceba tallada a juliana i salem. Ho mantenim al foc fins que les patates comencin a rossejar.
- En un recipient batim els ous.
- Retirem els alls i posem les patates escorregudes dintre del recipient dels ous, rectifiquem de sal i amb una forquilla mirem que quedi tot ben barrejat sense importar que les patates quedin trencades.
- Ho posem tot en una paella amb una mica d'oli i a foc mig, tombant-la amb un plat quan veieu que esta una mica feta. Es tomba vàries vegades per evitar que es cremin i es retira del foc quan veieu que estigui feta i al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada