És una recepta molt senzilla que pot servir com plat únic a l’estiu. En la que podem incorporar i treure condiments, segons els vostres gustos. Teniu que tindre mesura a l’hora de posar els condiments i no trobar-hos, que tenim amanida per dinar, sopar i esmorzar...
Ingredients:
- 2 patates
- 2 ous
- 1 llauna de tonyina
- 2 ous
- 1 llauna de tonyina
- 1 llauna de pebrots de piquillo
- 2 grans d'all
- Olives sense os
- Oli d'oliva
- Vinagre de vi blanc
- Sal
- Pebre negre
Elaboració:
- 2 grans d'all
- Olives sense os
- Oli d'oliva
- Vinagre de vi blanc
- Sal
- Pebre negre
Elaboració:
- Coeu les patates amb pell, en una olla, els ous en un cassó amb una mica de sal i un rajolí de vinagre. Depenent de la classe de patates, deixar bullir uns 20 minuts i els ous 12 minuts. Quan tots dos ingredients estiguin al punt els treieu i deixeu refredar abans de treure'ls la pell i closques.
- Passeu per la paella amb dos grans d'all làminats, els pebrots de piquillo.
- En una font àmplia, incorporem, el pebrots tallats a làmines, les olives, la tonyina esmicolada i com no les patates i els ous a daus.
- Per amanir-la feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal i la pebre negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada