Ingredients:
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 3 tomàquets madurs
- 1 pebrots verds
- 2 fulles de llorer
- 4 grans d’all
- ½ got de vi negre
- Aigua mineral
Per la picada:
- 2 grans d’all
- 2 cullerades d’ametlla torrada
- Julivert
- Sal
Elaboració:
- Renteu i trossegeu les cebes, les pastanagues i els tomàquets.
- Salpebreu bé les galtes i en una cassola amb una mica d’oli, marqueu les galtes. Les treieu de la cassola i les reserveu.
- Amb l’oli que ha quedat a la cassola, sofregiu les verdures i afegiu els alls.
- Quan estigui el sofregit fet, afegiu el vi negre i deixeu reduir una mica l’alcohol.
- Incorporeu les galtes i les fulles de llorer, les cobriu d’aigua i deixeu coure 45 minuts. Quan faltin 10 minuts incorporeu la picada i rectifiqueu de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada