Recepta extreta del llibre Guies gastronòmiques i turístiques de Catalunya. No té cap complicació a l'hora de fer-la. L'empedrat tortosí es pot amanir amb oli de la DOP Baix Ebre-Montsià, molt saborós i aromàtic. També es pot preparar amb una vinagreta d'oli d'oliva, vinagre i una cullerada de mostassa.
Ingredients:
- 300 gr. de mongetes cuites
- 2 talls de bacallà dessalat
- 3 ous durs
- 1 ceba tendra
- 1 tomàquets
- Olives negres d'Aragó
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració:
- Esqueixeu a tires el bacallà, i netegeu i talleu el tomàquet a trossets petits. Talleu els ous durs a dauets.
- Un cop preparats tots els ingredients, poseu-los en una safata i afegiu-hi les mongetes. Barregeu-ho tot bé i escampeu les olives negres pel damunt.
- Amaniu-ho amb sal i un bon raig d'oli d'oliva, si voleu, deixeu-ho una estona a la nevera abans de servir-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada