dijous, 15 de setembre del 2011

Arròs a la cubana

Plat que ens agrada molt a casa i que fem molt sovint. La recepta és del Taller de cuina, que és com la fem nosaltres a casa nostra. Avui em fet un petit canvi, en lloc del pot de tomàquet em posat tomàquets natural, aprofitant els tomàquets de pera que teníem a la nevera.


Ingredients:

  • 250 gr. d'arròs blanc 
  •  4 ous 
  •  2 grans d'all
  •  Oli
  •  Sal
  •  1 pot de 1/2 kg. tomàquet triturat   

Elaboració:

  1. Es posa a coure l'arròs i els alls, i quan ja estigui fet (després d'uns 10 o 12 minuts), s'ha escorre i rentar amb aigua abundant i es retiren els alls.
  2.  Es prepara una paella amb una mica d'oli per a sofregir el tomàquet que es farà a foc lent i s'anirà remenant de quan en quan. Es recomana tapar la paella per a evitar que el tomàquet ho esquitxi tot.
  3. Es faran els ous ferrats a una paella nova amb abundància d'oli i, amb l'ajut d'una escumadora es retiraran amb molta cura.
  4. El plat es munta amb  l'arròs a la base, l'ou ferrat al seu damunt i es disposa el tomàquet al gust de cadascú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada