Plat que ens agrada molt a casa i que fem molt sovint. La recepta és del Taller de cuina, que és com la fem nosaltres a casa nostra. Avui em fet un petit canvi, en lloc del pot de tomàquet em posat tomàquets natural, aprofitant els tomàquets de pera que teníem a la nevera.
Ingredients:
- 250 gr. d'arròs blanc
- 4 ous
- 2 grans d'all
- Oli
- Sal
- 1 pot de 1/2 kg. tomàquet triturat
Elaboració:
- Es posa a coure l'arròs i els alls, i quan ja estigui fet (després d'uns 10 o 12 minuts), s'ha escorre i rentar amb aigua abundant i es retiren els alls.
- Es prepara una paella amb una mica d'oli per a sofregir el tomàquet que es farà a foc lent i s'anirà remenant de quan en quan. Es recomana tapar la paella per a evitar que el tomàquet ho esquitxi tot.
- Es faran els ous ferrats a una paella nova amb abundància d'oli i, amb l'ajut d'una escumadora es retiraran amb molta cura.
- El plat es munta amb l'arròs a la base, l'ou ferrat al seu damunt i es disposa el tomàquet al gust de cadascú.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada