Recepta que he trobat en la pàgina web de la Fundació Dieta Mediterrània . Molt ràpida de fer i que de segur agrada a tothom.
Ingredients:
- 370 gr. de llet condensada
- 2 llimones ( suc i ratlladura)
- 4 iogurts naturals
- Melmelada amarga de llimona
Elaboració:
Rentar bé les llimones. Ratllar la seva escorça, tallar per la meitat i esprémer.
Es barreja en un recipient la llet condensada amb el suc de les llimones, la meitat de la ratlladura i els iogurts.
Es preparen quatre copes individuals i es posa un fons de melmelada en cadascuna d’elles, aproximadament una cullerada de postres. S’aboca la barreja en les copes i es reserva a la nevera fins que espesseixi i quedi cremós. Just abans de servir es posa una mica de ratlladura de llimona per sobre per decorar.
Es barreja en un recipient la llet condensada amb el suc de les llimones, la meitat de la ratlladura i els iogurts.
Es preparen quatre copes individuals i es posa un fons de melmelada en cadascuna d’elles, aproximadament una cullerada de postres. S’aboca la barreja en les copes i es reserva a la nevera fins que espesseixi i quedi cremós. Just abans de servir es posa una mica de ratlladura de llimona per sobre per decorar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada