Recepta del Restaurant Arola (Hotel Arts) de Barcelona. Molt fàcil de fer, ho més complicat és trobar el cebollí ...
Ingredients:
· 1,5 kg d'albergínies
· 40 g d'oli d'oliva
· 1 manat de cebollí
· 10 g de pinyons
· Olives arbequines
· 200 cl de vinagre balsàmic
Elaboració:
Per començar, poseu el vinagre balsàmic en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau fins que us quedi una textura de caramel.
Mentrestant, poseu una reixeta a sobre els fogons i escaliveu-hi les albergínies amb pell a foc ben viu. Quan estiguin ben cremades de fora, retireu-les del foc, talleu-les per la meitat, buideu-les amb una cullera, traieu-hi les llavors, poseu la carn en un plat i amaniu-la amb sal i un bon raig d'oli. A continuació, poseu els pinyons en una safata i deixeu-los torrar al forn. Quan estiguin ben torrats, piqueu-los amb un ganivet. I ja per acabar, emplateu la carn de l'albergínia tallada a trossos, poseu-hi els pinyons i el cebollí picat a sobre, salseu-ho amb un fil de reducció de vinagre i guarniu-ho amb les olives arbequines.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada