Típic menjar de les zones de Cordovà, Jaén, Lahiguera...Normalment el plat el presenten a taula acompanyat amb patates fregides, enciam i salsa maonesa. En sembla que no li posen formatge, però nosaltres ho em posat perquè sigui més melós.
Ingredients: - 4 talls de llom
- 4 talls de formatge per fondre
- 4 talls de pernil serrà amb greix
- 1 ou
- Pa ratllat
- Oli d’oliva verge
- Sal
- Pebre
Elaboració:
- Aixafeu els talls de llom amb l'ajuda de la mà de morter o amb la pròpia mà.
- Salpebreu, col·loqueu un tall de pernil i un de formatge en cada un dels talls de llom.
- Enrotlleu i arrebosseu en ou batut i pa ratllat. Torneu a arrebossar una nova vegada en ou i pa ratllat, amb la intenció de realitzar un arrebossat doble.
- Reserveu, dues o tres hores a la nevera, abans de fregir-los.
- Fregiu-los en una paella amb oli, quan estiguin fregits poseu-los sobre paper absorbent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada