dissabte, 5 de novembre del 2011

Salsa de pebrots del piquillo

Desprès de provar varies receptes, aquesta és la que més ens agrada i que la fem el dia que toca "pasta". També la  podem servir per la  carn, peix o verdura. La recepta la em trobat en la web eladerezo.

Ingredients:

• 1 llauna de pebrots del piquillo
• 100 ml. de crema de llet
• 1 gra d'all
• Oli d'oliva
• Sal
Elaboració:

  1. En una paella amb un parell de cullerades d'oli d'oliva daurem el gra d'all pelat i filetejat.
  2. Afegim els pebrots del piquillo i el suc de la conserva, salem i deixem que es confitin a foc mitjà cinc minuts.
  3. Un cop s'hagi evaporat les restes dels sucs, retirem i aboquem al vas  de la  batedora.
  4. Afegim la crema de llet i un fil d'oli d'oliva (com 2 cullerades), batem bé fins que la salsa quedi homogènia.
  5. Rectifiquem el punt de sal i reservem a la nevera fins al moment de ser utilitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada