Desprès de provar varies receptes, aquesta és la que més ens agrada i que la fem el dia que toca "pasta". També la podem servir per la carn, peix o verdura. La recepta la em trobat en la web eladerezo.
Ingredients:
• 1 llauna de pebrots del piquillo
• 100 ml. de crema de llet
• 1 gra d'all
• Oli d'oliva
• Sal
• 100 ml. de crema de llet
• 1 gra d'all
• Oli d'oliva
• Sal
Elaboració:
- En una paella amb un parell de cullerades d'oli d'oliva daurem el gra d'all pelat i filetejat.
- Afegim els pebrots del piquillo i el suc de la conserva, salem i deixem que es confitin a foc mitjà cinc minuts.
- Un cop s'hagi evaporat les restes dels sucs, retirem i aboquem al vas de la batedora.
- Afegim la crema de llet i un fil d'oli d'oliva (com 2 cullerades), batem bé fins que la salsa quedi homogènia.
- Rectifiquem el punt de sal i reservem a la nevera fins al moment de ser utilitzada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada