Aquesta és una recepta base de les moltes que és poden fer. Podem variar-la segons els gustos i la imaginació de cada persona. També del que trobem en el frigorífic, olives farcides, mongetes tendres, anxoves, pebrots, espàrrecs...
Ingredients:
- 3 patates
- 2 pastanagues
- 2 ous
- 1 pot petit de pèsols
- 1 llauna de tonyina
- 1 pot de maonesa
- Oli d'oliva
- Vinagre
- Sal
Elaboració:
1. Bulliu les patates i les pastanagues sense pelar en aigua amb sal, uns 25 minuts. Quan estiguin cuites pelar-les, tallar-les en daus de 1 cm . i posar-ho tot en un bol gran.
2. Bulliu els ous 10 minuts, deixeu refredar. Peleu i talleu en daus de 1 cm ., incorporeu al bol.
3. Afegiu la tonyina esmollada i els pèsols. Amaniu amb la sal, un bon raig d'oli i un altre de vinagre.
4. Aneu afegint maionesa i remenant tot fins aconseguir la consistència desitjada.
5. Deixar refredar a la nevera i l’hora d’emplatar donar-li forma amb un motlle rodó.
3. Afegiu la tonyina esmollada i els pèsols. Amaniu amb la sal, un bon raig d'oli i un altre de vinagre.
4. Aneu afegint maionesa i remenant tot fins aconseguir la consistència desitjada.
5. Deixar refredar a la nevera i l’hora d’emplatar donar-li forma amb un motlle rodó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada