dimarts, 24 de gener del 2012

Ensaladilla rusa

Aquesta és una recepta base de les moltes que és poden fer. Podem variar-la segons els gustos i la imaginació de cada persona. També del que trobem en el frigorífic, olives farcides, mongetes tendres, anxoves, pebrots, espàrrecs...

Ingredients:

  • 3 patates
  • 2 pastanagues
  • 2 ous
  • 1 pot petit de pèsols
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 pot de maonesa
  • Oli d'oliva
  • Vinagre
  • Sal

Elaboració:

1. Bulliu les patates i les pastanagues  sense pelar en aigua amb sal, uns 25 minuts. Quan estiguin cuites pelar-les, tallar-les en  daus de 1 cm. i posar-ho tot en un bol gran.
2. Bulliu els ous 10 minuts, deixeu refredar. Peleu i talleu  en daus de 1 cm., incorporeu al bol.
3. Afegiu la tonyina esmollada i els pèsols. Amaniu amb la sal, un bon raig d'oli i un altre de vinagre.
4. Aneu afegint maionesa i remenant tot fins aconseguir la consistència desitjada.
5. Deixar refredar a la nevera i l’hora d’emplatar  donar-li forma amb un motlle rodó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada