Aquest cap de setmana hem cuinat per tretze persones i aquesta recepta ens ha solucionat el segon plat. Gràcies Ferran Adrià !!! Quin atreviment fer aletes de pollastre en un poble conegut per el conill als allets ...
Ingredients per 4 persones
Ingredients:
- 12 aletes de pollastre
- 240 gr. de bolets
- 12 cullerades d’oli d’oliva 0,4
- 20 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- 8 branquetes de farigola
- 120 ml. de vi blanc
- 2 cullerades d’aigua
- Sal
- Pebre negre
Elaboració:
1. Separeu i retireu les puntes de les aletes, talleu cada aleta per la meitat.
2. Poseu les aletes a punt de sal, poseu-les en una paella i daureu-les lentament durant 30 minuts.
3. Aixafeu els alls amb pell i afegiu-los a les aletes. Daureu el conjunt durant 5 minuts més.
4. Poseu les herbes i el vi blanc. Deixeu reduir.
5. Afegiu els bolets nets i tallats depenent dels bolets escollits. Ofegueu durant 2 minuts més.
6. Afegiu l’aigua, deixeu bullir 5 minuts i poseu a punt de sal i pebre.
Molt bona recepta. Jo també tinc el llibre del Ferran Àdria i la veritat és que el resultat és sorprenent. I el millor de tot, econòmic.
ResponElimina