Desprès de molt buscar he fet aquesta recepta del bloc Directo al paladar, que per cert és un dels millors blocs. Molt senzill de fer de fer i amb molt pocs ingredients. Solament requereix temps i el resultat agradarà molt.
- 2 a 4 costelles per persona
- 200 gr. de mel
- 3 cullerades de mostassa de Dijon
- 1 cullerada de mostassa antiga, la del granet
- Pebre
- Sal
Elaboració:
- Posem les costelles sobre paper d'alumini amb una mica de sal i pebre i les tanquem fent un paquet, com un papillota.
- Posem al forn a 160 º C durant una hora i mitja. Mentre fem la salsa.
- Només haurem de barrejar la mel i la mostassa o els dos tipus de mostassa que hem posat avui.
- En treure destapem les costelles i les pintem amb la salsa d'una banda.
- Posem al forn a 200 º C durant 15 minuts. En treure, donem la volta, tornem a pintar i posem al forn altres 15 minuts a la mateixa temperatura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada