Ingredients:
- 1Kg de carbassa
- 1 gra d'all
- 1 ceba
- 1 patata
- 1 porro
- 1 litre d'aigua
- 125 ml de nata liquida
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració:
- Peleu i piqueu el gra d'all, la ceba i el porro a juliana. Retireu la pell i les llavors de la carbassa, tallar-la a daus. Peleu i esqueixeu la patata.
- En una olla amb oli calent, sofregiu l'all,la ceba i el porro deixeu enrossir uns 2 minuts, quan comenci a enrossir incorporeu la patata i la carbassa. tot això sense deixar de remenar.
- Quan ho tenim tot barrejat, poseu l'aigua, sal, pebre i deixeu bullir uns 40 minuts a foc lent.
- Retirem del fosc, triturem afegiu la nata liquida. Proveu i rectifiqueu de sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada