dijous, 20 de desembre del 2012

Sopa de carbassa

Aquest plat és molt adient per aquest temps més aviat de tardor hivern. El podem acompanyar a taule amb uns trossets de pa fregit, amb  gambes fregides o amb uns encenalls de formatge...

Ingredients:

  • 1Kg de carbassa
  • 1 gra d'all
  • 1 ceba
  • 1 patata
  • 1 porro
  • 1 litre d'aigua
  • 125 ml de nata liquida
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Elaboració:
  1. Peleu i piqueu el gra d'all, la ceba i el porro a juliana. Retireu la pell i les llavors de la carbassa, tallar-la a daus. Peleu i esqueixeu la patata.
  2. En una olla amb oli calent, sofregiu l'all,la ceba i el porro deixeu enrossir uns 2 minuts, quan comenci a enrossir incorporeu la patata i la carbassa. tot això sense deixar de remenar.
  3. Quan ho tenim tot barrejat, poseu l'aigua, sal, pebre i deixeu bullir uns 40 minuts a foc lent.
  4. Retirem del fosc, triturem  afegiu la nata liquida. Proveu i rectifiqueu de sal i pebre.
       Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada