Aquesta recepta del Nandu Jubany és la que faig i us puc assegurar que és per llepar-se els dits...
La millor temporada per fer cabell d’àngel és a la primavera, ja que les carbasses ja hauran perdut una mica d’humitat i es pelaran molt més fàcilment. La quantitat de sucre que hi posarem la podem variar una mica, depenent de si ens agrada més dolç el cabell d’àngel o menys.
Ingredients:
- 1 carbassa de cabell d'àngel
- 1 branqueta de canyella
- 1 pell de llimona
- Sucre
Elaboració:
- Agafarem la carbassa i la tallarem a trossos. La posarem a bullir amb aigua sola i quan la pell sigui una mica tova, l'escorrerem.
- Amb l'ajuda d'una cullera retirarem la pell i les llavors. Pesarem la polpa hi posarem 500 gr de sucre per Kg de polpa. Hi afegirem la pell de la llimona i la branqueta de canyella.
- Això ho posarem al foc fort al principi perquè ens deixi anar aigua la carbassa i ho anirem remenant. Baixarem el foc i deixarem que vagi confitant sense que ens agafi color.Ja veurem que la carbassa es va desfilant fent el típic cabell d'àngel.
- Quan s’hagi begut bé l’aigua i la carbassa sigui transparent ja la tindrem llesta per fer servir. Podem congelar-lo o fer-ne conserva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada