Recepta del llibre la cuina de Nadal del cuiner Albert Cogull, amb petites variacions amb la incorporació de la llard de porc i el sucre. Molt fàcil de fer amb un resultat sorprenent.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 200 g de cabell d'àngel
- 50 g de fruits secs
- Sucre
- Sucre de llustre
- llard de porc
- Estireu la massa formant un rectangle, escalfeu i esteneu amb l'ajuda d'un pinzell la llard per sobre. Punxeu la massa perquè no pugui pujar-hi.
- Empolsar la massa amb sucre i farciu-la amb el cabell d'àngel, doblegueu els costats de la pasta, gireu-la i formeu una anella.
- Escampeu els fruits secs per sobre, un polsim de sucre i feu-hi uns talls a la part superior.
- Poseu-ho al forn a 180 graus uns 20 minuts.
- Acabeu-ho amb sucre de llustre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada