dimarts, 26 de març del 2013

Faves ofegades

Aquesta és la recepta que vaig fer la setmana passada i la he tornat a fer-la aquesta. Possiblement una de les millors receptes de faves. La recepta és del Restaurant El Celler de Can Roca, la podeu trobar en el  llibre "Fórmules Magistrals".


Ingredients:

  • 1 Kg de faves tendres
  • 4 alls tendres
  • 4 cebes tendres
  • 100 g de botifarra negra
  • 100 g de cansalada
  • 1 brot de menta fresca
  • 2 cullerades d'oli d'oliva

Preparació:
  1. Per començar el plat, pique la seva, l'all tendra i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
  2. Poseu-ho en una cassola amb l'oli calent i deixeu-ho sofregir una estona perquè agafi color.
  3. Aleshores incorporeu-hi les faves, tapeu-ho i feu-les coure uns 10 minuts (si voleu podeu afegir-hi una mica d'aigua perquè es facin una mica més bé.
  4. Tot seguit, tireu-hi la menta picada, la botifarra negra tallada petita i una mica de sal. Passats 5 minuts ja ho podreu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada