Aquesta és la recepta que vaig fer la setmana passada i la he tornat a fer-la aquesta. Possiblement una de les millors receptes de faves. La recepta és del Restaurant El Celler de Can Roca, la podeu trobar en el llibre "Fórmules Magistrals".
Ingredients:
- 1 Kg de faves tendres
- 4 alls tendres
- 4 cebes tendres
- 100 g de botifarra negra
- 100 g de cansalada
- 1 brot de menta fresca
- 2 cullerades d'oli d'oliva
Preparació:
- Per començar el plat, pique la seva, l'all tendra i un parell de tires de cansalada tot ben petit.
- Poseu-ho en una cassola amb l'oli calent i deixeu-ho sofregir una estona perquè agafi color.
- Aleshores incorporeu-hi les faves, tapeu-ho i feu-les coure uns 10 minuts (si voleu podeu afegir-hi una mica d'aigua perquè es facin una mica més bé.
- Tot seguit, tireu-hi la menta picada, la botifarra negra tallada petita i una mica de sal. Passats 5 minuts ja ho podreu servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada