Si tenim a prop herbes aromàtiques fresques per cuinar, podem fer aquest plat molt refrescant. Per fer la vinagreta podeu experimenta amb les diferents herbes aromàtiques que tingueu a mà, mantenint una proporció entre l'oli i el vinagre.
Ingredients:
Per la vinagreta:
- 1 ou dur
- 1 cullereta de julivert
- 1 cullereta de cibulet
- 1 cullereta de marialluïsa
- 1 cullereta d'orenga
- 3 parts d'oli d'oliva verge
- 1 part de vinagre
- Sal
Elaboració:
- Tallem les puntes de les mongetes, les rentem i les tallem en trossos de uns 2 cm.
- En una olla amb abundant d'aigua i una cullerada de sal, posem a bullir durant 10-12 minuts.
- Quan estiguin cuites, les refredem amb aigua freda i deixem escorra.
- Quan estiguin escorregudes les posem en una safata, afegim per sobre tot ben picat la ceba, les olives i l'ou dur.
- Amb l'ajuda d'una batedora elèctrica mesclem tot els ingredients de la vinagreta fins que quedi una salsa no molt espesa.
- La posem en una salsera i la servim a taula junt a les mongetes.
Amb aquesta vinagreta té que estar deliciós!!! M'ha encantat! petons
ResponElimina