En poc temps he passat de menjar poca pasta, a ser un addicte a la pasta. Avui gràcies a la receptes que portant els paquets de Pasta Gourmet, he degustat aquesta molt bona recepta. Proveu-la !!! us agradara...
Ingredients:- 260 g de tallarines
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ceba petita picada finament
- 1 gra d'all picat finament
- 400 g de tonyina amb oli (reserveu l'oli)
- 2 tomàquets tallats a trossos petits
- 1 branca de julivert picat
- 200 ml. de brou de carn
- 120 g de formatge parmesà
Elaboració:
- Posem en una paella l'oli, la ceba i l'all a sofregir fins que quedi transparent. Afegim el tomàquet, la tonyina, el julivert i el brou de carn. Coem a foc suau 2 minuts.
- Mentre fem el sofregit, couen les tallarines al dente, el temps indicat per fabricant, de 5 a 7 minuts.
- Escorrem i afegim la salsa amb les tallarines.
- Emplatem posant el formatge parmesà per sobre i amanit amb l'oli de la tonyina.
que bona et deu haver quedat!! petons
ResponElimina