dijous, 1 d’agost del 2013

Galetes d'ametlla


A punt de posar al forn
Anar a la piscina surt a compte, a més a més de refrescar-te una miqueta, també et poden donar receptes exquisides, com aquesta que m'ha donat l'Anna. Les podem aromatitzar amb la ratlladura de mitja taronja o llimona, barrejada amb la massa. Aquesta recepta dona per dues safates, la primera la he fet sense aromatitzar i la segona amb la ratlladure de mitja taronja. Totes dues han quedat molt bones. Moltes gràcies Anna !!!



Ingredients:

  • 1 ou sencer batut
  • 90 gr de sucre moreno
  • 1 bosseta de 125 g d'ametlla crua a trossets


Resultat final
Elaboració:
  1. Escalfar el forn a 170 graus.
  2. Barrejar-ho tot i fer pilotonets petits en una safata del forn.
  3. Aixafar bé amb una forquilla.
  4. Al forn a mitja alçada i fins que quedin ben torradetes, uns 6 minuts.

Que vagi de gust!!!! 

1 comentari: