A finals de l'estiu comencem a veure els primers ceps en les botigues. A part de les botigues, els caçadors de bolets també els podem trobar en el seu habitat habitual, en les fagedes, alzinars i rouredes. Es un dels bolets més apreciats, per els cuiners. El fan de moltes maneres, assecats, confitats amb oli, cuits o en cru com aquesta recepta de carpaccio d'avui.
Ingredients:
- Ceps
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de Mòdena
- Sal Maldon
Elaboració:
1. Netegem els ceps amb paper de cuina humit, tallem els peus dels ceps.
2. Amb l'ajuda d'un gabinet, tallem els ceps en làmines molt fines i les col·loquem de forma circular en un plat.
3. Cobrim les làmines de cep amb l'oli d'oliva verge.
4. Afegim el vinagre de Mòdena i la sal Maldon. Els deixem macerar 15 minuts a la nevera i ja els tenim a punt per degustar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada