dimecres, 4 de setembre del 2013

Carpaccio de figues amb foie


 
 
Si us agradant les figues i el foie, aquí teniu un plat amb poca feina. Una combinació de luxe que tant pot servir per un entrant, com un plat de postres. Aprofiteu ara que les figues, estan en el seu  millor punt de maduració, per degustar-les. Si us decidiu, us deixo la recepta.










 
 Ingredients:
 
  •  8 figues
  • 1 llauna petita de foie
  • Sal Maldon
  • Crema de vinagre de Mòdena






Elaboració:

1.    Amb l'ajuda d'un gabinet, pelem les figues mirant de no repelar-les molt, perquè tinguin  consistència.

2.   Tallem les figues en rodanxes ben primes, sense que s'arribin a trencar. Les repartim sobre un plat.

3.   Per sobre de les rodanxes, posem els encenalls de foie fred de la nevera, lo més prim posible,. Damunt empolsineu amb una mica de sal Maldon.

4.    A continuació amanim amb la crema balsàmica de Mòdena i a gaudir-les!                                                                                                                                                                  

2 comentaris:

  1. Increible, això ha d'estar de mort!!! A la feina tenim una figuera i ningú en cull les figues, de fet s'esclafen a terra i un dia d'aquests igual ens cauen al cap. Em sembla que m'enfilaré per collir-ne i provar la teva recepta. Enhorabona!
    Ah i passat pel meu bloc, hi tens una sorpresa.
    Tot fet a casa
    http://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html

    Una abraçada!

    ResponElimina