Ingredients:
- 2 cebes
- 1 tros de pernil
- 200 g de salsa de tomàquet
- 200 g de xoriç ibèric
- 1 cullerada de pebre vermell en pols
- 1 kg de capipota de vedella bullit
- 200 g de cigrons bullits
- 1 l d'aigua
- 1 got de vi
- sal i pebre
- oli d'oliva
- 1 picada d'all,julivert i ametlla
Preparació:
1. Per començar, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada, 3 grans d'all picat, el pernil tallat a daus i el xoriç tallat a rodanxes.
2. Quan estigui tot daurat, afegiu-hi la salsa de tomàquet, el pebre vermell, el capipota tallat a daus, l'os de pernil, el got de vi i l'aigua ho deixeu coure tot junt durant una hora i mitja, a mig coure poseu la picada.
3. Després, rectifiqueu-ho de sal i pebre, poseu-hi els cigrons i deixeu-ho coure durant 5 minuts més. I per acabar, emplateu el capipota amb els cigrons.
Plat que sempre m’ha agradat molt i que fan en molts bars i restaurants. Un dels lloc que recomano per als que l’agradi aquest plat és el Restaurant Garbí de Castellar del Vallès, el Marcel·lí els fa per hi sucar-hi pa, mai millor dit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada