divendres, 15 d’octubre del 2010

Conill a la caçadora

Recepta de la nostra tieta, que després de donar-nos quatre trossos per provar-ho , li hem demanat sense demora la recepta. Recepta amb pocs condiments i molt fàcil de fer. Esta per llepar-hi els dits !!.


Ingredients:                                                                              
  • 1 conill tendre
  • 1 ceba
  • 1 llesca de pa
  • 3 dents d'alls
  • 3 branques de julivert
  • Pebre negre
  • sal
Elaboració:
  1. En una cassola amb oli, fregiu la llesca de pa, procurant que quedi ben fregida. Trèieu la llesca de pa i poseu la ceba tallada, els alls i el julivert. Deixeu-lo fregir tot.
  2. Trèieu tot de la cassola hi ho tritureu junt amb el pa.
  3. Amb el mateix oli que teniu a la cassola, es posa el conill, net i trossejat. Deixeu-lo sofregir, que quedi rosset i salpebreu.
  4. Després del qual poseu el triturat i un cassó d'aigua. Afegiu una mica de sal, tapeu i deixeu coure a foc regular fins que el conill estigui en el seu punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada