dissabte, 5 de febrer del 2011

Truita de ceba tendre

La truita de ceba juntament amb la de patata, possiblement siguin de les mes conegudes. He aprofitat que teníem moltes cebes tendres a la nevera i també ous i el pensament s’ha anat ràpidament aquelles truites  de ceba, que en feia de petit la meva mare. No la he igualat però no m’ha quedat malament.

Ingredients:

  • 7 cebes tendres
  • 3 ous
  • Oli
  • Sal
Preparació:

  1. Tallem la ceba tendre a làmines fines, només la part blanca. 
  2. Escalfem en una paella l'oli, hi fregim la ceba a foc lent, salem i quan es torni gairebé transparent la retirem i la deixem escorre sobre paper de cuina.
  3. Es baten els ous amb la sal que calgui, afegim la ceba mirant que quedi ben lligada amb els ous. 
  4. Escalfem una mica d’oli en la paella i posem tota la mescla de ceba i ou. Tombar-la quan estigui una mica feta, per fer-la per les dues cares, mirant que no es cremi. Feu aquesta operació varies vegades mirant que no és deformi la truita, degut a la poca consistència de la ceba. Emplateu quan estigui al vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada