La truita de ceba juntament amb la de patata, possiblement siguin de les mes conegudes. He aprofitat que teníem moltes cebes tendres a la nevera i també ous i el pensament s’ha anat ràpidament aquelles truites de ceba, que en feia de petit la meva mare. No la he igualat però no m’ha quedat malament.
- 7 cebes tendres
- 3 ous
- Oli
- Sal
- Tallem la ceba tendre a làmines fines, només la part blanca.
- Escalfem en una paella l'oli, hi fregim la ceba a foc lent, salem i quan es torni gairebé transparent la retirem i la deixem escorre sobre paper de cuina.
- Es baten els ous amb la sal que calgui, afegim la ceba mirant que quedi ben lligada amb els ous.
- Escalfem una mica d’oli en la paella i posem tota la mescla de ceba i ou. Tombar-la quan estigui una mica feta, per fer-la per les dues cares, mirant que no es cremi. Feu aquesta operació varies vegades mirant que no és deformi la truita, degut a la poca consistència de la ceba. Emplateu quan estigui al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada