dimarts, 1 de febrer del 2011

Sopa de carbassó

Per suportar les baixes temperatures sempre va bé una sopa ben calenteta, aquesta és  una de les més habituals a casa.

Ingredients:
  • 4 carbassons.-
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 patata
  • 3 daus de maggi
  • 1 ½ l. d'aigua mineral
  • Oli
  • Sal

Elaboració:
  1. En una olla amb una mica d'oli ofegarem les cebes tallades a juliana, al cap d’una estoneta afegirem els carbassons pelats i  tallats  a daus petits i la patata pelada i esqueixada, ho courem tot plegat al voltant d’uns 10 minuts i ho anirem remenant de tant en tant.
  2.  Ho salpebrarem i tot seguit i tirarem l’aigua mineral i els daus de maggi, deixarem que bulli al voltant d’uns 15 minuts.
  3.  Passat aquest temps ho triturarem tot plegat amb una batedora, i el servim a taula amb uns daus de pa torrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada