dilluns, 18 d’abril del 2011

Sopa refrescant de maduixes amb granissat de llimona







Recepta  del  llibre La Cuina que no amoïna, de la Mireia Carbó. Ella ho va fer amb granissat de iogurt. En lloc del granissat de iogurt vaig posar un granissat de llimona que ja tenia  fet a la nevera, però segur que un altre dia provaré de fer el granissat de iogurt.



Ingredients:

500 gr. de maduixes
1 llimona
1 taronja
4 cullerades de sucre o de mel 

Elaboració:
  1. Es renten i tallen les maduixes a trossos petits.
  2. Es baten amb el batedor elèctric juntament amb el suc de llimona, el suc de taronja i el sucre o la mel.
  3. Quan estigueu del batut, passeu-la per un colador xinès per treure les llavors de les maduixes.
  4. Poseu a  refredar a la nevera fins el moment  de servir.
  5. A l'hora de presentar a taula incorporeu el granissat de llimona i decoreu amb una mica de menta fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada