Recepta que té varis noms, rap arrebossat, rap a la romana o com li diuen per Astúries fritos de pixín.
Aquest plat el podem acompanyar amb una salsa maonesa, amb salsa de pebrots de piquillo o com he fet avui amb uns pebrots de Padrón.
Ingredients:
- 2 cues de rap
- 5 grans d'all
- 1 ou
- Sal
- Oli
- Farina
Elaboració:- Treure a les cues del rap l'os central i deixar-los en filets, trossejar aquests fins a fer trossets menjables , en un bol posar el rap i distribuir bé els alls tallats a trossos per deixar macerar amb el rap.
- Preparar dos plats: un amb farina i l'altre amb ou batut.
- Saleu el rap i separeu els trossos d'all. Arrebossar el rap amb la farina i l'ou.
- Fregir el rap amb oli ben calent, fregir-los fins que prenguin un color daurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada