El pollastre al chilindrón el vaig menjar per primera vegada fa molts anys, en el campament militar de Sant Climent de Sescebes. No se si era la gana que portava, però el vaig trobar molt bo. Aquesta recepta la fan molt per la part d’Osca i es molt semblada a la samfaina nostra, però amb més quantitat de tomàquets i pebrots vermells.
Ingredients:
- 2 pebrots vermells
- 1 porro
- 1 ceba
- 5 grans d’all
- 5 tomàquets madurs
- 1 fulla de llorer
- 2 copes de vi blanc
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració:
- Salpebrem les cuixes de pollastre.
- Amb una cassola amb una mica d’oli fregim les cuixes per totes les parts, quan estiguin rossetes retirem i reservem.
- Amb l’oli que ha quedat a la cassola incorporem les verdures, pebrots, porro i ceba. Tot tallat a juliana i els pebrot a tires.
- Passat 5 minuts incorporem els alls, els tomàquets pelats i trossejats. Salpebrem i posem la fulla de llorer.
- Quan estigui tot ben sofregit, incorporem les cuixes de pollastre i el vi blanc.
- Deixem que vagi fent a foc lent durant 40 minuts, remeneu-ho de tant en tant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada