divendres, 11 de novembre del 2011

Xampinyons farcits de formatge i pernil dolç

Recepta que m’han facilitat els propietaris de la fruiteria "Els tres nens" de Castellar del Vallès". M’ha semblat molt fàcil de fer i la veritat és que han sortit molt bons. 

Ingredients:

  • 8 xampinyons ben grossos
  • 100 gr. pernil dolç
  • 100 gr. de formatge per untar
  • 2 ous
  • Pa rallat
  • Oli d’oliva
  • Sal

Elaboració:

  1. Es netegen bé els xampinyons i es treuen els troncs.
  2. Posem a fregir en una paella amb oli d'oliva les cassoletes. S’afegeix un mica de sal. Quan s'ha begut l'aigua els retirem.
  3. Tallem el pernil dols a trossets petits i mesclem amb el formatge fins que quedi tot lligat.
  4. A continuació es farceixen les cassoletes amb la mescla del formatge i pernil.
  5. Els  arrebossem passant-los per els ou batut i pa rallat.
  6. Per últim els fregim en una paella amb oli d’oliva, com si fossin croquetes. Si pot ser millor menjar-los calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada