Recepta que m’han facilitat els propietaris de la fruiteria "Els tres nens" de Castellar del Vallès". M’ha semblat molt fàcil de fer i la veritat és que han sortit molt bons.
Ingredients:
- 8 xampinyons ben grossos
- 100 gr. pernil dolç
- 100 gr. de formatge per untar
- 2 ous
- Pa rallat
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració:
- Es netegen bé els xampinyons i es treuen els troncs.
- Posem a fregir en una paella amb oli d'oliva les cassoletes. S’afegeix un mica de sal. Quan s'ha begut l'aigua els retirem.
- Tallem el pernil dols a trossets petits i mesclem amb el formatge fins que quedi tot lligat.
- A continuació es farceixen les cassoletes amb la mescla del formatge i pernil.
- Els arrebossem passant-los per els ou batut i pa rallat.
- Per últim els fregim en una paella amb oli d’oliva, com si fossin croquetes. Si pot ser millor menjar-los calents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada