Aquesta recepta és una de les moltes maneres de farcir els pebrots. He tingut que improvisar la recepta, degut a que tenia la salsa de pebrots sobrant del dia anterior.
Ingredients:
- 1 llauna de pebrots del piquillo
- 1 llauna de tonyina
- 2 ous durs
- 2 grans d’all
- Salsa de pebrots del piquillo
- Salsa maonesa
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració:
- Fregim els pebrots amb una mica d’oli i els alls laminats, els salem i reservem.
- Escorrim l’oli de la tonyina, i aixafem una mica la tonyina amb una forquilla.
- Piquem els ous durs en trossets molt petits.
- Mesclem la tonyina amb els ous picats i la salsa maonesa, per últim incorporem la salsa de pebrots del piquillo.
- Una vegada tot ben barrejat, farcim els pebrots amb l’ajuda d'una cullereta de cafè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada