- 16 gambes congelades
- 16 fulles de menta
- 1 llimona
- 1 taronja
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal Maldon
Elaboració:
- Peleu les gambes, trèieu els caps i els filets negres que recorren l'esquena de les gambes.
- Estireu sobre el mabre una làmina de film transparent de cuina i poseu una mica de oli, i sobre ella col·loqueu 4 gambes, formant un cercle una mica inferior de la mida del plat. Les cobriu amb una altre làmina de film, i amb la ajuda d'una cassola les aneu aplanant i dóna-li forma.
- Feu la mateixa operació amb la resta de les gambes
- Un cop fet el carpaccio, es conserva al congelador, però convé treure'l una estoneta abans de servir-lo, perquè agafi temperatura ambient.
- A l’hora d’emplatar trèieu la capa inferior de film, i poseu les gambes en el plat. Retireu la capa superior del film lentament amb molta cura.
- Amaniu amb oli, una mica de suc de llimona, una mica de suc de taronja i salpebreu. Finalment decoreu amb les fulles de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada