divendres, 31 de desembre del 2010

Empanadilles de tonyina

La base de les empanadilles es el sofregit de ceba, pebrot i tomàquets, la resta depèn de la nostra imaginació. Aprofitant el sofregit també en fet empanadilles de musclos de llauna en encabeix i puc assegurar que són molt bones.

Ingredients:
  • 3 cebes
  • 1 pebrot verd
  • 3 tomàquets
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 ou dur
  • 1 paquets de crestes
  • Olives farcides
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparació:
  1. Sofregiu la ceba i el pebrot verd  fins que agafin una mica de color. Afegiu els tomàquet triturats i poseu un pessic de sal, pebre i una culleradeta de sucre. Quan estigui el sofregit, retireu i deixeu refredar.
  2. Incorporeu les olives i l'ou dur tallats a trosset. Amb aquesta massa ompliu les crestes, les dobleu per la meitat les segelleu  esclafant les juntes amb la forquilla.
  3. Escalfeu el forn a 200 ºC i poseu les empanadilles, fins que quedin daurades, 10 minuts més o menys i llestes per emplatar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada