La base de les empanadilles es el sofregit de ceba, pebrot i tomàquets, la resta depèn de la nostra imaginació. Aprofitant el sofregit també en fet empanadilles de musclos de llauna en encabeix i puc assegurar que són molt bones.
- 3 cebes
- 1 pebrot verd
- 3 tomàquets
- 1 llauna de tonyina
- 1 ou dur
- 1 paquets de crestes
- Olives farcides
- Sal
- Pebre
- Oli
Preparació:
- Sofregiu la ceba i el pebrot verd fins que agafin una mica de color. Afegiu els tomàquet triturats i poseu un pessic de sal, pebre i una culleradeta de sucre. Quan estigui el sofregit, retireu i deixeu refredar.
- Incorporeu les olives i l'ou dur tallats a trosset. Amb aquesta massa ompliu les crestes, les dobleu per la meitat les segelleu esclafant les juntes amb la forquilla.
- Escalfeu el forn a 200 ºC i poseu les empanadilles, fins que quedin daurades, 10 minuts més o menys i llestes per emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada