Amanida que podem incorporar o treure condiments, segons la nostra imaginació i dels aliments que tinguem a mà. Aquesta amanida ens pot servir de primer plat.
- 1 poma
- 200 gr. de formatge tendre
- 1 escarola
- 4 nous
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Vinagre de poma
- Vinagre balsàmic de Mòdena
- 2 cullerades de melmelada de móres
Elaboració:
- Peleu la poma i talleu-la a trossos petits.
- Feu el mateix amb el formatge tendre.
- Posteriorment, renteu l'escarola i talleu-la a la juliana.
- Col·loqueu tots els ingredients en un bol i barregeu-los.
- Incorporeu i mescleu la sal, l’oli i el vinagre de poma.
- Finalment emplateu, fent un llit amb la melmelada, incorporant la mescla del bol, les nous tallades a trossos petits i el vinagre balsàmic de Mòdena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada