dissabte, 26 de març del 2011

Patates fregides i calamars a la planxa

Un plat que vàrem menjar fa temps en el Quim de la Boqueria, i que  tot sovint fem a casa com primer o segon plat.

Ingredients: 
 
- 4 patates Kennebec
- 4 calamars mitjans
- 2 grans d'all
- Julivert
- Oli d’oliva verge
- Sal

Elaboració:
  1. Peleu i renteu les patates, talleu-les a bastonets.
  2. Fregiu les patates en una fregidora o paella, a temperatura no molt alta. Retireu-les quan comencin a rossejar.
  3. Netejar els calamars amb aigua freda. Els escorreu i assecar-los amb paper de cuina.
  4.  Posar els calamars a la planxa i salar-los lleugerament. Al mateix temps acabeu de rossejar les patates fregides a temperatura màxima.
  5. Feu una picada amb els alls i el julivert
  6. Emplateu repartint la picada amb un raig d’oli per sobre de les patates i els calamars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada