Un plat que vàrem menjar fa temps en el Quim de la Boqueria, i que tot sovint fem a casa com primer o segon plat.
Ingredients:
- 4 patates Kennebec
- 4 calamars mitjans
- 2 grans d'all
- Julivert
- Oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració:
- Peleu i renteu les patates, talleu-les a bastonets.
- Fregiu les patates en una fregidora o paella, a temperatura no molt alta. Retireu-les quan comencin a rossejar.
- Netejar els calamars amb aigua freda. Els escorreu i assecar-los amb paper de cuina.
- Posar els calamars a la planxa i salar-los lleugerament. Al mateix temps acabeu de rossejar les patates fregides a temperatura màxima.
- Feu una picada amb els alls i el julivert
- Emplateu repartint la picada amb un raig d’oli per sobre de les patates i els calamars.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada