Hem comprat en el supermercat un paquet de pasta de la marca Goumet, feia molt bona pinta. Per fer-la en seguit les instruccions del fabricant, i la veritat ens ha quedat molt bona. Aquí us deixo la recepta per si teniu 10 minuts i voleu fer-la.
- 260 g de tallarines
- 400 ml. de nata liquida
- 200 g formatge gorgonzola
- Sal
- Pebre
- nou moscada al gust
- Mantega
- 3 o 4 cullerades de formatge parmesà rallat
Elaboració:
- Coem la nata en una paella uns minuts, afegim el formatge gorgonzola en trossos, deixem courà 5 minuts sense deixar de remanar.
- Afegim la sal, el pebre i la nou moscada.
- En una olla amb 2 litres d'aigua i 1 cullerada de sal, la posem a bullir . Removem i quan comenci a bullir, posem les tallarines duran 5-7 minuts aproximadament. Escurim amb un colador i tirem un raig d'aigua calenta.
- Mesclem la salsa amb les tallarines que estaran bullides al dente .Emplatem posant les tallarines, una mica de mantega i el formatge parmesà rallat per sobre. Bon profit!!!
Ohhh segur que han quedat deliciosos! jo només canviaria el formatge ja que aquest tipus no m'agrada jejej petons
ResponElimina