Recepta tradicional de la cuina aranesa, extret del llibre Guies gastronòmiques de les comarques de Catalunya. Molt apropiada per un sopar de dissabte davant la televisió, pendent del futbol o de la peli.
A falta d'olives negres, bones són les facides d'anxova |
Ingredients: - Pasta brisa
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- Oli
- Orenga
- Formatge ratllat
- Anxoves
- Olives negres
Elaboració:
- Poseu oli en una paella al foc, enrossiu-hi la ceba lentament i reserveu-la a banda.
- Esteneu la pasta brisa en una safada del fornn i repartiu-hi per sobre una capa de ceba. Tot seguit, cobriu-la amb rodanxes primes de tomàquet i espargiu-hi per sobre una mica d'orenga. Poseu-la al forn 15 minuts a 200 ºC.
- Poseu-hi pel damunt una bona capa de formatge ratllat, unes anxoves i unes olives negres distribuïdes decorativament i torneu-la a posar al forn cinc minuts més, fins que el formatge quedi gratinat. Serviu-la calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada