Recepta que he trobat en el bloc Delícies del rebost i sembla ser que té el seu origen en els cursos de cuina de l’Escola de la Dona. Ens ha agradat molt i ja estem pensant de fer-hi el pastís de llimona.
Ingredients:
6 mandarines
6 ous
6 ous
225 gr. sucre
250 gr. d’ametlla ratllada
1 cullerada de postres de llevat (tipus Royal)
250 gr. d’ametlla ratllada
1 cullerada de postres de llevat (tipus Royal)
Elaboració:
Posar a coure les mandarines senceres, amb la pell, dins d’una cassola amb aigua freda, a foc lent unes dues hores.
Triturar-les i deixar-les refredar.
Mentre barrejar els ous sencers amb el sucre, blanquejar, afegir l’ametlla ratllada i el llevat. Aquí si es vol s’hi pot afegir un raig de licor.
Finalment afegir el puré de mandarina.
Posar la barreja dins d’un motlle quadrat de20 cm untat amb mantega, al forn escalfat 180ºC durant 40 minuts.
Millor fet del dia abans.
Es pot fer amb 3 taronges o amb 4 llimones.
Posar a coure les mandarines senceres, amb la pell, dins d’una cassola amb aigua freda, a foc lent unes dues hores.
Triturar-les i deixar-les refredar.
Mentre barrejar els ous sencers amb el sucre, blanquejar, afegir l’ametlla ratllada i el llevat. Aquí si es vol s’hi pot afegir un raig de licor.
Finalment afegir el puré de mandarina.
Posar la barreja dins d’un motlle quadrat de
Millor fet del dia abans.
Es pot fer amb 3 taronges o amb 4 llimones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada