+ |
En Ramon Casamada i en Pep Nogué |
- 1 molla de pa
- 1 raig de vinagre de vi blanc
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet madur
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
-2 dl d'oli d'oliva verge
- aigua mineral
- sal
Preparació:
- 1 raig de vinagre de vi blanc
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet madur
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
-
- aigua mineral
- sal
Preparació:
- Remullar la molla de pa amb el vinagre.
- Posar en un pot alt i estret les mongetes cuites, el brou de coure-les, la molla de pa remullada, els grans d'all pelats, el tomàquet escaldat i pelat, els pebrots i l'oli d'oliva.
- Triturar fins que quedi una barreja ben fina i homogènia. Si cal anar afegint aigua fins aconseguir la densitat que ens agradi.
- Tastar i corregir de sal, hem d'anar amb compte ja que el brou de coure les mongetes ja porta sal. Passar-ho per un colador xinès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada