Truita que vàrem menjar al Mercat de la Boqueria de Barcelona, en la parada del conegut bar Pinotxo. Ens va agradar molt i la fem moltes vegades per sopar acompanyada amb pa amb tomàquet i una amanida. Fàcil de fer, amb pocs condiments i queda molt bona. Podem canviar la ceba per una ceba tendre, fregint-la juntament amb el carbassó. Però incorporar-la a la paella quan el carbassó estigui casi fregit, perquè no es cremi la ceba.
Ingredients:
- 4 ous
- 1 carbassó
- 1 ceba mitjana
- 1 tall de pernil gruixut
- Oli
- Sal
Elaboració:
- Renteu i talleu el carbassó a làmines fines
- Pelar i tallar la ceba a trossets petits .
- Coure primer la ceba fins que quedi ben toveta, i després el carbassó. Finalment saltegeu el tall de pernil tallat a trossos petits.
- Batreu en un bol els ous i mescleu-los bé amb tots els ingredients, el carbassó, la ceba i el pernil.
- Fer la truita al vostre gust, més o menys feta. A l’hora de menjar-la acompanyeu-la amb unes llesques de pa amb tomàquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada