dijous, 18 de novembre del 2010

Truita de carbassó

Truita que vàrem menjar al Mercat de la Boqueria  de Barcelona, en la parada del conegut bar Pinotxo. Ens va agradar molt i la fem moltes vegades per sopar acompanyada amb pa amb tomàquet i una amanida. Fàcil de fer, amb pocs condiments i queda molt bona. Podem canviar la ceba per una ceba tendre, fregint-la  juntament amb el carbassó. Però incorporar-la a la paella quan el carbassó estigui casi fregit, perquè  no es cremi la ceba.

Ingredients:

  • 4 ous
  • 1 carbassó
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tall de pernil gruixut
  • Oli
  • Sal
Elaboració:

  1. Renteu i talleu el carbassó a làmines fines
  2. Pelar i tallar la ceba a trossets petits .
  3. Coure primer la ceba fins que quedi ben toveta, i després el carbassó. Finalment saltegeu el tall de pernil tallat a trossos petits.
  4. Batreu en un bol els ous i mescleu-los bé amb tots els ingredients, el carbassó, la ceba i el pernil.
  5. Fer la truita al vostre gust, més o menys feta. A l’hora de menjar-la acompanyeu-la amb unes llesques de pa amb tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada