Receptes de migas de pa hi ha tantes com persones que les cuinen. Aprofitem el pa dur i els aliments que tinguem en aquests moments per donar-li sabor. Del pa es fa molles, altres ho fan dauets, però el que sempre resulta és un plat reconfortant, molt nutritiu i bastant calòric, pel que no és bo abusar de les migas de pa a l'hora de menjar-les pel que fa a la quantitat, però és molt satisfactori gaudir de tant en tant.
Ingredients:
- Pa dur
- Alls
- Pebrots verds
- Cansalada
- Llonganissa
- oli d'oliva verge extra
- sal i aigua
Preparació:
- Trossejar i remullar el pa en l'aigua durant 15 minuts.
- Es fregeixen per tandes els alls, els pebrots, la cansalada i la llonganissa i s'ajunta tot en un plat que reservem.
- En una paella posem el pa picat amb l'oli que quedava a la paella i li donem voltes fins que estigui solt i torrat.
- El servim juntament amb els ingredients anteriors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada