dimarts, 16 de novembre del 2010

Migas de pa




Receptes de migas de pa hi ha tantes com persones que les cuinen. Aprofitem el pa dur i els aliments que tinguem en aquests moments per donar-li sabor. Del pa es fa  molles, altres ho fan dauets, però el que sempre resulta és un plat reconfortant, molt nutritiu i bastant calòric, pel que no és bo abusar de les migas de pa a l'hora de menjar-les pel que fa a la quantitat, però és molt  satisfactori gaudir de tant en tant.

Ingredients:

  • Pa dur
  • Alls
  • Pebrots verds 
  • Cansalada
  • Llonganissa
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i aigua

Preparació:
  1. Trossejar i remullar el pa en l'aigua durant 15 minuts.
  2.  Es fregeixen per tandes els alls, els pebrots, la cansalada i la llonganissa i s'ajunta tot en un plat que reservem. 
  3. En una paella posem el pa picat amb l'oli que quedava a la paella i li donem voltes fins que estigui solt i torrat. 
  4. El servim juntament amb els ingredients anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada