Aquesta recepta "Aletes de pollastre, amb allets i bolets" la vàrem fer en un dinar familiar i va agradar molt. Avui l'hem fet sense bolets i en dono fe que està per llepar-se els dits ...
- 12 aletes de pollastre
- 12 cullerades d’oli d’oliva 0,4
- 20 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- 8 branquetes de farigola
- 120 ml. de vi blanc
- 2 cullerades d’aigua
- Sal
- Pebre negre
Elaboració:
1. Separeu i retireu les puntes de les aletes, talleu cada aleta per la meitat.
2. Poseu les aletes a punt de sal, poseu-les en una paella i daureu-les lentament durant 30 minuts.
3. Aixafeu els alls amb pell i afegiu-los a les aletes. Daureu el conjunt durant 5 minuts més.
4. Poseu les herbes i el vi blanc. Deixeu reduir.
6. Afegiu l’aigua, deixeu bullir 5 minuts i poseu a punt de sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada